fbpx

Termeni si Conditii

TERMENII SI CONDITIILE SITE-ULUI HIDRO TOP CONSTRUCT S.R.L. intitulat Zona De Utilaje

Termenii si Conditiile Site-ului Zona De Utilaje reprezinta acordul dat de catre dumneavostra ca si tert care isi incarca anuntul ce respecta toate coordonatele stabilite in documentatia Site-ului. Acest acord are un caracter complet, exclusiv, tinand de vointa unilaterala a tertului care isi incarca pe propria responsabilitate anunturile de interes ce au drept obiect “Constructiile”.
Ne rezervam drepturile sa operam orice modificare, completare, actualizare pe care o consideram necesara in continutul si respectiv obiectul site-ului. Toate acestea intra in vigoare dupa realizarea completarilor necesare si din momentul publicarii lor pe website. In situatia in care utilizati acest site si dupa modificarile survenite, este clar ca ati dat acceptul pentru Termenii si Conditiile prezentului Site atat in varianta initiala, cat si in cea actualizata.

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie că este în căutarea mașinii mult visate, fie că are un autoturism, tractor, piesă sau remorcă de vânzare, Moderatorii site-ului vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile acestor Termeni și Condiții, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva reguli pe care te rugăm să le ai în vedere atunci când adaugi un anunț:

*** sunt acceptate doar anunțurile care fac referire la obiectul site-ului. Anunțurile care fac referire la oricare alt produs/serviciu vor fi respinse. Anunțurile cu conținut ilegal, imoral sau care nu au legătură cu tematica site-ului nu vor fi acceptate.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același Vehicul. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase ulterior de pe Site.

*** Un Anunț este valabil pentru un singur Vehicul sau piesă; anunțurile care fac referire la mai multe Vehicule sau piese nu vor fi aprobate.

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc) sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de către moderatorii site-ului.

*** Sunt acceptate doar Anunțuri prin care inchiriezi un utilaj, nu și anunțurile de tip Cerere.

*** Te rugăm să publici anunțuri în doar limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului au dreptul de a le șterge

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*** Anunțurile care conțin prețuri sau informații care generează confuzie sau sunt considerate neserioase de către Furnizor (de exemplu, dar fără a se limita la: preţuri de 1 euro sau preţuri mult inferioare pieţei și/sau statisticilor aflate la dispoziţia Furnizorului) nu vor fi publicate.

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către oderatorii site-ului, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

***Reguli referitoare la imagini:

* Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a utilajului;

* Imaginile care nu au legătură cu utilajul vor fi șterse de către moderatori iar anunțul va fi publicat fără imagini;

* Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatori;

* Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

Termeni utilizati:

Site-ul cuprinde efectiv pagina web impreuna cu capitolele conexe acesteia; Prezentul site nu percepe taxe si pentru moment nu produce venituri;

Utilizatorul este fie o persoana ce are capacitate juridical, fie o persoana fizica considerata majora, deci are cel putin 18 ani;

Anuntul reprezinta ofertele lansate de catre Utilizatori prin intermediul carora se vor posta utilaje/ echipamente/ vehiculele utilizate in zona de constructii;

Vanzatorul este utilizatorul site-ului Zona de Utilaje care ofera spre vanzare/ inchiriere/ intermediere unul sau mai multe echipamente/ utilaje/ vehicule;

Cumparatorul este utilizatorul site-ului Zona de Utilaje care achizitioneaza temporar sau permanent unul sau mai multe utilaje/ echipamente/ vehicule utilizate in zona de constructii;

Utilaje/ echipamente/vehicule sunt cu titlu enuntiativ si nu limitativ: unelte, aparate, scule, dispozitive, masini de constructii.

Cookieurile sunt utilizate periodic pe internet intrucat acestea permit site-ului sa aiba un continut dinamic si operativ pentru fiecare utilizator in parte.
Acestea permit site-urilor web sa culeaga date despre Utilizatori si despre paginile pe care acestea le acceseaza, le navigheaza, isi extrag informatii de interes.

Compania HIDRO TOP CONSTRUCT S.R.L. nu este responsabila pentru posibilele daune directe, indirecte, punitive, incidentale, sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului acestuia.

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site, sunt guvernate de legile aplicabile in acest sens din Romania.

Competenta Instantelor din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau continutul site -ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de situatii cu caracter litigios.

Incalcarea respectarii termenilor şi condiţiilor de utilizare atrage automat răspunderea dumneavostra în conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996 şi ale legii nr. 161/2003.

In cazul in care sesizati anumite incalcari ale Conditiilor si Termenilor prezentului site, va solicitam respectuos sa le aduceti la cunostinta la adresa: office@hidrotopconstruct.ro.