fbpx

Detalii anunţ

  • Nr. Anunt: 3295

  • Adăugat: 09 iunie 2021

  • Preț fără TVA: 2308 lei

  • Stare utilaj: Nou

  • Locatie: Romania

  • Judet: Bucuresti

  • Vizualizări: 197

Descriere Anunţ

Diametru cap vibrare: Ø38mm
Lungime cap + furtun: 0,8m
Lungime cablu alimentare: 15m
Curent absorbit: 8A
Capacitate de compactare: 20 m3/h
Forţă centrifugă: 1.500N
Greutate: 10kg
Productie: ENAR Spania
Motoarele electrice din capetele de vibrare sunt echipate standard cu protectie termică.
Motoarele electrice din capetele de vibrare sunt echipate standard cu protectie termica.

Intrerupatorul ON/OFF, realizat din plastic cu mare rezistenta la impact, este robust și etanș la apă. Modul de realizare al intrerupatorului ON/OFF din echiparea standard a vibratoarelor de inalta frecventa seria GUN ENAR exclude complet posibilitatea de umiditate in interior sau patrunderea apei in interior in timpul exploatarii pe parcursul etapei de vibrare a betonului.

Functionarea lancilor de inalta frecventa din seria GUN ENAR este silentioasa. Aceste lanci vibratoare de inalta frecventa lucreaza la turatii ridicate de aproximativ 12.000rpm.

Gama larga de diametre cu care sunt echipate lancile de inalta frecventa pentru vibrarea betonului din seria GUN Enar permit utilizarea acestora pentru toate tipurile de lucrari in constructii.

Frecvența și amplitudinea capetelor de vibrare din seria GUN ENAR garantează o compactare optimă a betonului, fără aparitia segregarilor in elementele de beton vibrate.

Vibratoarele de beton din seria GUN ENAR sunt realizate din componente cu rezistenta mare la socuri, abraziune si impact.

Lancile de inalta frecventa din seria GUN ENAR reprezinta o categorie aparte de echipamente profesionale pentru vibrarea betonului care pun accent pe reducerea vibratiilor transmise la mainile utilizatorului in timpul etapei de vibrare a betonului.
Marele avantaj al vibratoarelor de inalta frecventa din seria GUN ENAR este ca acestea isi regleaza automat turatia (in functie de calitatea betonului) pentru a putea mentine acelasi numar de vibratii de 12.000 vibratii/min pe intreaga perioada de vibrare a betonului.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii. *

Succes! Multumesc pentru comentariul tau. Apreciem răspunsul dvs.
S-ar putea să fi lăsat un câmp necompletat sau să postați prea repede

Anunțuri similare