fbpx

Detalii anunţ

  • Nr. Anunt: 3282

  • Adăugat: 08 iunie 2021

  • Preț fără TVA: 2.230 lei

  • Stare utilaj: Nou

  • Locatie: Romania

  • Judet: Bucuresti

  • Vizualizări: 208

Descriere Anunţ

Vibrator beton pneumatic PNU60 ENAR echipat cu cap de vibrare diametru 58mm si furtun de imersie cu lungimea 2m.
Vibratorul de beton pneumatic PNU60 ENAR dezvolta o forta centrifuga de 4.900N cu o frecventa 17.000rpm la o presiune de lucru 6 bar.
Consumul de aer este 750l/min si are o capacitate de vibrare de 27mcb/h.
Greutate 7kg
Diametru cap vibrare: 58mm
Lungime cap de vibrare: 300mm
Frecventa: 17.000rpm
Forta centrifuga: 4.900N
Presiune de lucru: 6bar
Consum aer: 750 l/min
Productivitate: 27 mc/h
De la lucrarea cea mai mică la cea mai mare, modelele PNU marca ENAR Spania ofera o gamă extinsă de vibratoare interne pneumatice care să se potrivească nevoilor dvs. din santier.
Acţionate cu aer de la un compresor de aer, vibratoarele interne pneumatice PNU-ENAR furnizează vibraţii de amplitudine ridicată.
Vibratoarele interne pneumatice PNU-ENAR sunt răcite de aerul comprimat pentru o utilizare comodă!
Vibratoarele de beton pneumatice PNU-ENAR pot fi utilizate chiar şi in locuri izolate unde nu este disponibilă energia electrică.
Acest tip de vibratoare pneumatice au puţine piese in mişcare, sunt robuste şi construite să aibe o rezistenta ridicata cu o mentenanţă redusă, nu mai mult decat lubrifiere.
Forţele centrifuge de inaltă performanţă fac vibratoarele interne pneumatice PNU ENAR adecvate pentru toate densităţile de beton de la tasare scăzută la cea inaltă.
Vibratoarele pneumatice PNU ENAR transmit NIVEL SCAZUT DE VIBRAŢII la mana/bratul utilizatorului. Furtunul proiectat in configuraţie multi-strat asigură un traseu simplu de evacuare al aerului. Furtunul de admisie aer nu se roteşte, ceea ce reduce la minim vibraţiile la mana/bratul utilizatorului.
Vibratoarele pneumatice PNU ENAR au CONSTRUCTIE ROBUSTA, numar mic de piese in miscare pentru o intreţinere simplă şi o viaţă funcţională indelungată.
Vibratoarele pneumatice PNU ENAR sunt răcite cu aer comprimat şi nu de imersia in beton, astfel incat ele pot fi utilizate perioade mai lungi in aplicaţii cum ar fi vibrarea betonului la pereţi, stalpi, placi de beton, etc.
Vibratoarele pneumatice PNU ENAR permit OPERARE SIMPLA – Pur şi simplu rotiţi maneta de oprire cu bilă pentru a porni sau a opri debitul de aer la vibrator. Aerul este evacuat printr-un amortizor de zgomot integrat in spatele manerului.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii. *

Succes! Multumesc pentru comentariul tau. Apreciem răspunsul dvs.
S-ar putea să fi lăsat un câmp necompletat sau să postați prea repede

Anunțuri similare